lauantai 24. joulukuuta 2016

Luukku 24: Viime hetken helpot & nopeat pöytäkoristeetJouluaatto koitti jälleen ja huh, miten nopeasti vuosi on kulunut. Meillä on ollut tämä vuosi vielä todella ohjelmantäyteinen ja päivät vilissyt silmissä. Vastahan me muutettiin. Vuoden viimeiset päivät alkavat onneksi olla jo rauhallisia ja uusi vuosi aloitellaan lomalla. Ihanaa!

Jos jollakin muullakin on ollut varsinkin joulun aika kiireistä ja tuntuu, että ei ole kaikkea ehtinyt laittamaan vieläkään kuntoon, niin tässä olisi vielä superhelppo ja nopea vinkki viime hetken pöytäkoristeisiin.

Tarvitset vain omenoita, tuikkukynttilöitä ja pienen veitsen (tai tuikun kokoisen puuporanterän ja porakoneen) sekä pulloja tms, kuusenoksan, kruunukynttilöitä ja vettä.

Tee omenatuikut näin: Paina tuikun yläreunalla jälki omenaan siten, että keskikohta jää omenan tiitin kohdalle. Koverra veitsellä tuikulle sopiva kolo omenaan. Vaihtoehtoisesti poraa puuporalla kolo.

Tee pulloista jouluiset kynttilänjalat näin: Leikkaa kuusenoksasta sopiva pätkä ja työnnä se pulloon. Täytä pullo vedellä ja laita kruunukynttilä pullonsuuhun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti