perjantai 2. joulukuuta 2016

Luukku 2: Suloiset lumiukko-joulukortitTänä jouluna joulumerkillä varustetut kortit tulee postittaa viimeistään 14.12. eli vielä ehtii askarrella kortit itsekin :) Nämä helpot ja suloiset lumiukko-joulukortit valmistuu nopeasti perunaleimasimen avulla ja pienellä askartelulla. Voit muotoilla lumiukon oman mielesi mukaan.


tarvitset:
korttipohjia
oranssia kartonkia
sydäntarroja
mustan tussin
valkoista askartelumaalia
suuria perunoita
terävän pienen veitsen
sakset
talouspaperia
pienen pensselin
liimapuikon
Leikkaa talouspaperista haluamasi muotoinen lumiukko. Halkaise peruna ja aseta paperi perunan leikatulle pinnalle. Talouspaperi pysyy hyvin paikoillaan perunan kosteuden ansiosta.
Veistä perunan reunat pois pienellä veitsellä.
Sivele perunaan valkoista askartelumaalia.
Paina maalattu pinta korttipohjaa vasten. Paina reilusti, jotta maalia tarttuu kunnolla korttiin.
Anna maalin kuivua kunnolla.
Leikkaa oranssista kartongista lumiukoille nenät ja liimaa ne paikoilleen. Liimaa myös sydäntarrat paikoilleen. Piirrä lopuksi mustalla tussilla lumiukolle silmät, suu ja risukädet.7 kommenttia:

 1. Lisäsin joulukalenterisi blogini kalenterilistaukseen. Ihanaa joulun odotusta sinne!
  www.kukkala.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Onpas kätevä tuollainen lista niin pääsee näppärästi lukemaan monta erilaista kalenteria. Ja ihana blogi sinulla!

   Hyvää joulun aikaa!

   Poista
 2. Voi miten suloisia lumiukkoja! Kiva ja mukavan simppeli toteutus. :)

  Ihanaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin :) Välillä nämä helpot ja nopeat ohjeet ovat enemmän kuin tervetulleita, itsellä ainakin tuntuu olevan yhä useammin vain vähän aikaa, mutta paljon tekemistä.

   Hyvää joulun aikaa!

   Poista
 3. Nämä on niin suloisii, nyt tiiänkin millaiset kortit sukulaiset saa :) vaikutti sen verran helpoilta, että tälläinen vähemmän lahjakas käsistään onnistuu :) mietin vaan, että onko niin että perunan puolikas per kortti :D? Kiitos vielä ja ihanaa joulun odotusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi puolikas riittää kyllä :) Ellet sitten halua tehdä hieman eri muotoisia niin silloin tietysti useampi. Lisää vain maalia jokaisen kortin kohdalla perunaan.

   Poista
 4. Thank you, Marianna... so cute! I shared your link in my newsletter today.

  VastaaPoista