keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Luukku 10: Helpot tomaatti-vuohenjuustopiiraat lehtitaikinasta



Nämä helpot piiraat syntyvät todella nopeasti ja täytteitä voi vaihdella oman maun mukaan. Voit käyttää myös kaupan valmiita lehti- ja voitaikinoita.


torttuaihioita lehtitaikinasta
pehmeää vuohenjuustoa
pestoa
kirsikkatomaatteja
  • sipaise jokaisen aihion keskelle noin ruokalusikallinen vuohenjuustoa ja hieman pestoa
  • asettele päälle halkaistuja kirsikkatomaatteja
  • paista 230 °C 13-15 minuuttia
tuoretta basilikaa
  • koristele tuoreella basilikalla





5 kommenttia:

  1. Ah, herkullisen näköisiä.

    VastaaPoista
  2. voiko näitä tehdä edellisenä päivänä valmiiksi?

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Voiko näitä pakastaa valmiina?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakenne kyllä kärsii pakastuksessa, mutta muuta estettä ei ole pakastaa.

      Poista