Nämä helpot piiraat syntyvät todella nopeasti ja täytteitä voi vaihdella oman maun mukaan. Voit käyttää myös kaupan valmiita lehti- ja voitaikinoita.
torttuaihioita lehtitaikinasta
pehmeää vuohenjuustoa
pestoa
kirsikkatomaatteja
- sipaise jokaisen aihion keskelle noin ruokalusikallinen vuohenjuustoa ja hieman pestoa
- asettele päälle halkaistuja kirsikkatomaatteja
- paista 230 °C 13-15 minuuttia
- koristele tuoreella basilikalla
♥ ♥ ♥
Ah, herkullisen näköisiä.
VastaaPoistavoiko näitä tehdä edellisenä päivänä valmiiksi?
VastaaPoistaKirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoistaVoiko näitä pakastaa valmiina?
VastaaPoistaRakenne kyllä kärsii pakastuksessa, mutta muuta estettä ei ole pakastaa.
Poista