Kaikkihan tietää ihanat Ferrero Rocher -konvehdit? Ensimmäisestä luukusta löytyy ohje kotitekoisiin hasselpähkinätryffeleihin, jotka muistuttavat näitä ihania herkkukonvehteja. Tee itselle tai lahjaksi.
noin 45 kpl
täyte
350 g hasselpähkinävohveleita (esim. Ballerina bites nougattäytteellä)
- mittaa pakastuspussiin ja murskaa karkeaksi rouheeksi esimerkiksi kaulimen avulla
- siirrä rouhe kulhoon
285 g Nutellaa huoneenlämpöisenä
- lisää ja sekoita
- nosta kulho kylmään noin 30 minuutiksi
- muotoile palloiksi ja pakasta palloja 15-30 minuuttia
kuorrutus
250 g tummaa suklaata
50 g maitosuklaata
1 tl öljyä
- mittaa kulhoon ja sulata varovasti mikrossa välillä sekoitellen
- sekoita sulan suklaan joukkoon
- dippaa jähmettyneet täytepallot kuorrutteeseen (tämä käy helpoiten käsin kierittämällä, vaikka onkin sottaista puuhaa)
- säilytä viileässä
- voit nostella valmiit konvehdit pienille paperikapseleille tai kääriä konvehtifolioon
♥ ♥ ♥
Ooo, kuulostaa ihanilta! Menee kokeiluun. Meillä ei ole kotona mikroa, joten miten sulatuksen voisi hoitaa? Vesihauteessa?
VastaaPoistaSiinä tapauksessa vesihauteessa :) On vain tarkkana, että astian pohja ei osu kiehuvaan veteen eikä vettä pääse suklaan sekaan.
PoistaOi kun herkullisia! Nutella on yksi suosikeistani 😊
VastaaPoistaNutella on kyllä herkkua <3
PoistaOu mai gaad mikä ihana resepti. Ihan pakko valmistaa näitä!!
VastaaPoistaNämä ei kyllä kovin pitkälle riittänyt :D
Poista