Churrot voi valmistaa myös ilman uppopaistoa kätevästi vohveliraudalla. Rakenne on yhtä ilmava ja ihanan mehevä kuin uppopaistetuissakin. Herkullista naposteltavaa suklaakastikkeeseen dipattuna.
churrot
120 g vettä
60 g voita
¼ tl suolaa
15 g sokeria
¼ tl kanelia
- mittaa kattilaan ja kiehauta
- lisää ja sekoita, kunnes taikina on kiiltävää ja irtoaa kattilan reunoilta
- anna jäähtyä haaleaksi
- lisää vähän kerrallaan ja vatkaa hyvin sekaisin
- siirrä taikina pursotinpussiin
- kuumenna vohvelirauta ja pursota pieniä nokareita taikinaa raudalle ja paista kypsäksi
kanelia
- tee kaneli-sokeriseos syvälle lautaselle ja kieritä kuumat churrot molemmin puolin kaneli-sokerissa
suklaakastike
60 g tummaa suklaata
60 g kermaa
1 tl glukoosisiirappia
- mittaa kattilaan ja lämmitä miedolla lämmöllä, kunnes seos on tasaista
- siirrä kulhoon ja tarjoa churrojen kanssa
♥ ♥ ♥
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti