Granola on tavallaan mysliä, mutta ei kuitenkaan. Sille on ominaista olla paakkuista ja rapeaa. Rapea granola on hyvää esimerkiksi maustamattoman jogurtin kanssa.
150 g kaurahiutaleita
50 g kurpitsansiemeniä
30 g mantelilastuja
25 g fariinisokeria
- mittaa kulhoon ja sekoita
1 rkl hunajaa
½ rkl rypsiöljyä
1 tl kanelia
½ tl vaniljasokeria
¼ tl suolaa
- mittaa kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi
- kaada hiutaleseoksen joukkoon ja sekoita hyvin
- kaada seos leivinpaperoidulle uunipellille ja paahda 150 °C noin 30 minuuttia välillä sekoitellen, kunnes seos on kullanruskeaa ja rapeaa
- pilko ja lisää
- säilö jäähtynyt granola tiiviiseen purkkiin ja käytä kuukauden sisällä
♥ ♥ ♥
Aivan ihana tämä blogisi: herkullisia reseptejä ja kauniita kuvia! Olen jo pidempään ollut täällä ruudun takana, mutten ole uskaltautunut kommentoimaan :) Hyvää joulua!
VastaaPoista-Anni
Kiitos ja hyvää joulua :)
Poista