tiistai 2. lokakuuta 2012

Tukholma 2012

Teimme viikonloppureissun Tukholmaan. Minä kiertelin kaupunkia ympäri ihastellen leipomoiden ikkunoita sekä shoppaillen, kun mies oli harrastuksen parissa leirillä. Yövyimme ihanassa, pienessä hotelli Stureplanissa. Todella rauhallinen hotelli täynnä ihania yksityiskohtia.

Ostokset painottuivat leivonta- ja askartelutarvikkeisiin. Mukaan tarttui monenlaisia muffinivuokia, astiapyyhkeitä, ihanat keltaiset suola- ja pippurimyllyt, tarvikkeita joululahjojen paketointiin, hasselpähkinämassaa, suklaata ym ym. Lisäksi piipahdin Laduréen puodissa. Ihana paikka! Sieltä mukaan jäi pieni rasia macaron-leivoksia. Olivat melko hintavia, mutta myös todella hyviä. Ja nyt olen ainakin maistanut kunnollisia macaroneja :)










pienen leipomon suuret leivät




3 kommenttia:

  1. Blogisi on aivan ihastuttava. Juustokakun tekeminen kiinnostaa taas pitkästä aikaa selailtua täällä upeita kakkujasi! :)

    VastaaPoista
  2. Suzy kiitos paljon :) Mukavaa, jos kuvat inspiroi muitakin leipomaan herkkuja.

    VastaaPoista
  3. Voi miten sievän näköistä! Tukholman reissu on itsellä ollut mielessä ja suunnitteilla vaikka kuinka kauan, mutta aina jäänyt tekemättä.. Pitäisi keväällä vaikka saada aikaiseksi kun Oulustakin menee nykyään suorat ja melko edulliset lennot.

    Ja kiva blogi sulla muuten :)

    http://nanninen.blogspot.fi/

    VastaaPoista