wiltonin fancy fill -vuoka
hillotut porkkanat
65 g sokeria
125 g vettä
- mittaa kattilaan ja kiehauta
½ sitruunan raastettu kuori
150 g porkkanaa ohkaisina siivuina
- lisää kattilaan ja keitä 10-15 minuuttia kunnes porkkanat ovat pehmenneet, mutta kuitenkin napakoita
- valuta porkkanat ja ota keitinliemi talteen
- laita porkkanat lasipurkkiin
- mittaa kattilaan ja paahda kullanruskeaksi
- lisää vähän kerrallaan sokerin sekaan
- kaada sokerisiirappi porkkanoiden päälle ja anna maustua ainakin seuraavaan päivään
pohja
3 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
1 ½ dl fariinisokeria
- vaahdota
1 ½ tl leivinjauhetta
1 ½ tl soodaa
1 ½ tl vaniljasokeria
3 tl kanelia
4 ½ dl porkkanaraastetta
150 g voita sulatettuna
- lisää vaahtoon vuorotellen yhdistetyt kuivat aineet, porkkanaraaste ja voisula
- jaa taikina vuokiin ja paista 180 °C noin 30 minuuttia
- anna jäähtyä
täyte & kuorrute
100 g voita huoneenlämpöisenä
300 g tomusokeria
5 tl vaniljasokeria
200 g tuorejuustoa
- yhdistä aineet ja vatkaa kuohkeaksi
- täytä kakku ja koristele kakun pinta jääneellä kuorrutteella ja hillotuilla porkkanoilla
♥ ♥ ♥
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti