torstai 29. elokuuta 2013

Gloria Blog Awards 2013

Perustin blogini noin kaksi vuotta sitten ajatuksella, että reseptit & kuvat ovat tallessa itselleni ja tuttaville. Ilokseni olen saanut huomata, miten moni muukin on blogiini löytänyt ja mukava joukko on liittynyt myös lukijoiksi. Olen saanut mukavia kommentteja, että resepteistäni on pidetty ja blogia on kiva seurata. Blogi on tuonut mukanaan niin paljon uusia ja jännittäviä asioita.

Meinasin tippua tuolilta, kun sain tietää, että blogini on valittu mukaan Glorian Blog Awards -kisaan. Aivan mieletöntä ja jännittävää! Kiitos! Blogi on ehdolla paras leivontablogi -kategoriassa yhdeksän muun mahtavan leivontablogin kanssa.

Lukijat voivat myös äänestää omaa suosikkiaan 18.10. asti. Äänestäjien kesken arvotaan monenlaisia palkintoja, joten kannattaa käydä antamassa äänensä :)
2 kommenttia:

  1. Olin tosi iloinen kun pääsit ehdolle! :) Uudenlaisia inspiraatioita olen saanut täältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Aina yhtä mukava kuulla, että blogi ilostuttaa lukijoita. Tämä on kyllä niin jännittävää, en olisi ikinä voinut kuvitella blogini saavuttavan jotakin tällaista. Mahtavia blogeja on kisassa mukana, joten kovassa seurassa ollaan!

      Poista