Fiilistellään Italiaa vielä matkan jälkeenkin. Toimme kotiin Etnan rinteeltä karhunvatukka- ja mansikkahunajaa. Nämä hunajat ovat todella hyviä ja makua on paljon. Varsinkin karhunvatukka sopi oikein hyvin näiden appelsiinilla maustettujen biscotti-korppujen kaveriksi. Biscotteihin voi lisätä halutessaan myös kardemummaa mausteeksi, itse jätin sen nyt pois.
noin 40 kpl
180 g manteleita paahdettuna
80 g pinjansiemeniä
- rouhi karkeaksi rouheeksi
3 dl sokeria
1 maustemitta suolaa
½ tl leivinjauhetta
1 vaniljatangon siemenet
2 appelsiinin raastettu kuori
3 kananmunaa
1 rkl maitoa
- sekoita kaikki aineet nopeasti sekaisin
- muotoile taikinasta kolme tankoa leivinpaperoidulle pellille
- paista 175 °C noin 25-30 minuuttia tai kunnes ovat kypsän tuntuisia
- ota keksitangot uunista ja leikkaa noin 1 cm leveitä siivuja
- levitä siivut pellille ja jatka paistamista 120 °C 25-30 minuuttia tai kunnes keksit ovat täysin kuivia
♥ ♥ ♥
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti