tavallinen leipävuoka leivinpaperoituna tai 20 cm reunavuoka
pohja
150 g maitosuklaadigestive-keksejä
50 g suolapähkinöitä
- laita pakastuspussiin ja hienonna kaulimen avulla, saa jäädä isompiakin paloja
75 g voita
- sulata voi ja yhdistä murun kanssa
- painele vuokaan ja paista 170 °C 10-15 minuuttia
täyte
250 g mascarponea
300 g Philadelphia-tuorejuustoa
100 g sokeria
150 g créme fraîchea
2 kananmunaa
- sekoita kaikki aineet sekaisin
- leikkaa patukat ½-1 cm siivuiksi
- lado osa siivuista pohjan päälle
- kaada puolet juustomassasta vuokaan ja lado loput siivut
- kaada loput juustomassasta vuokaan
- paista 170 °C noin 1 tunti, sammuta uuni ja anna olla vielä jälkilämmöllä noin 30 minuuttia
- anna jäähtyä seuraavaan päivään
suolapähkinöitä
- koristele
♥ ♥ ♥
Hei!
VastaaPoistaKauan olisi paistoaika, jos teen tuplana 24cm vuokaan?
Paista aluksi ohjeen mukaan ja jos kakku tuntuu liian hytisevältä (saa hytistä jonkin verran, asettuu jääkaapissa), jätä jälkilämpöön vielä toiset 30 minuuttia.
Poista