perjantai 30. syyskuuta 2016

Kurpitsamaustekakku



Kurpitsasta keittelin myös sosetta ja siitä syntyi muun muassa ihanan mehevä maustekakku. Tämä kurpitsamaustekakku on todella helppo myös valmistaa, kaikki taikinan ainekset vain sekoitetaan keskenään.


300 g vehnäjauhoja
250 g fariinisokeria
1 ½ tl inkivääriä
2 tl kanelia
1 ½ tl neilikkaa
2 tl vaniljasokeria
2 tl soodaa
  • mittaa kulhoon ja sekoita
215 g kurpitsasosetta
115 g kananmunaa
200 g kermaa
100 g voisulaa
  • lisää ja sekoita tasaiseksi taikinaksi
  • kaada voideltuun kahvikakkuvuokaan ja paista 175 °C noin 1 tunti
  • anna jäähtyä hetki ja kumoa kakku vuoasta



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti