tiistai 7. huhtikuuta 2015

Sisustusvalinnat: takka & oleskelutila

Keittiö jatkuu avoimena tilana, jossa on ruokailutila, takka sekä olohuone. Pohjakuva on vilahtanut jo aikaisemminkin, mutta alla vielä uudelleen.
Ruokapöytä (lankkupöytä) tulee saarekkeen toiselle puolelle sekä minun astiavitriini. Uusia huonekaluja emme kovinkaan paljoa tule ostamaan, mutta valaisimia joutuu jonkin verran hankkimaan lisää. Ruokapöydän päälle olisi suunnitelmissa Flower By Rydens. Yleisvalaistus tulee FocusLight Slim LED -alasvaloilla. Valaisimet ovat melko suuria, mutta tilakin on suuri ja huonekorkeus korkeimmillaan 4 m niin riittää valoa hyvin alas asti näillä.www.aveo.fi


Sopivan takan löytäminen oli vaikeaa ja lopulta selvisikin, että haluamanilaista takkaa ei suoraan saa kenenkään mallistoista. Haluan, että takassa on kunnon leivinuuni ja että itse takka on kulmaluukullinen sijaintinsa vuoksi. Olisi tavallaan hölmöä, että takkatulesta ei voisi nauttia olohuoneessa ollessa, vaikka takka on aivan olohuoneen vieressä. Takasta muotoutui lopulta kaksi erillistä takkaa, jotka muurataan yhdeksi kokonaisuudeksi ja rapataan valkoiseksi. Leivinuunin luukku on keittiöön päin ja leivinuunista tulee varaava osuus. Rinnalle muurataan kiertoilmatakka kulmaluukulla ja näin takkatulesta voi nauttia olohuoneessa sohvalla sekä takan edustalla. Hieman arvelutti, tuleeko kokonaisuudesta todella massiivinen, mutta ei siitä loppujen lopuksi niin suuri tule kuitenkaan. Ilmettä keventää polttopuille ja takkatarvikkeille jätetty syvennys sekä valkoinen teräshormi.

Takan eteen haaveilen saavani Woodnotesin Roo-säkkituolin. Miten ihanaa siinä olisikaan loikoilla :)


www.woodnotes.fi


Takan vastapäätä olevalle seinäosuudelle löysin pitkään haaveilemani vanhan valkoisen kaapin. Kaappiin pääsevät kaikki reseptikirjani.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti