lauantai 5. tammikuuta 2013

Tiramisu


6 annosta

espressoa
Kahlua-likööriä (Amaretto, Marsala jne käy myös)
tummaa kaakaojauhetta
100 g savoyard-keksejä
  • kostuta keksit espresso-likööriseoksella ja ripottele päälle kaakaojauhetta
  • laita puolet kekseistä annoskulhojen pohjalle
4 keltuaista
2 rkl sokeria
  • vaahdota
tilkka Kahlua-likööriä (tai jotakin muuta)
  • lisää ja sekoita vaahtoon
250 g mascarponea
  • lisää ja vatkaa hyvin sekaan
2 dl kuohukermaa
  • lisää ja vaahdota, kunnes massa alkaa olla paksuhkoa mutta vielä valuvaa
  • jaa puolet massasta keksien päälle
  • laita loput keksit kulhoihin ja jaa loppu massa niiden päälle
  • nosta kylmään tekeytymään muutamaksi tunniksi tai seuraavaan päivään
  • ripottele pinnalle tummaa kaakaojauhetta ennen tarjoilua




1 kommentti:

  1. Oi, jos tämä Tiramisu-resepti ei ole kovin vaikea, niin täytyy kokeilla sitä joskus! ;) Tiramisu on nimittäin miehen herkkua. ;)

    P.S Iloa & Unelmaa-blogissani on Sinulle tunnustus! :)

    VastaaPoista