6 annosta
espressoa
Kahlua-likööriä (Amaretto, Marsala jne käy myös)
tummaa kaakaojauhetta
100 g savoyard-keksejä
- kostuta keksit espresso-likööriseoksella ja ripottele päälle kaakaojauhetta
- laita puolet kekseistä annoskulhojen pohjalle
2 rkl sokeria
- vaahdota
- lisää ja sekoita vaahtoon
- lisää ja vatkaa hyvin sekaan
- lisää ja vaahdota, kunnes massa alkaa olla paksuhkoa mutta vielä valuvaa
- jaa puolet massasta keksien päälle
- laita loput keksit kulhoihin ja jaa loppu massa niiden päälle
- nosta kylmään tekeytymään muutamaksi tunniksi tai seuraavaan päivään
- ripottele pinnalle tummaa kaakaojauhetta ennen tarjoilua
♥ ♥ ♥
Oi, jos tämä Tiramisu-resepti ei ole kovin vaikea, niin täytyy kokeilla sitä joskus! ;) Tiramisu on nimittäin miehen herkkua. ;)
VastaaPoistaP.S Iloa & Unelmaa-blogissani on Sinulle tunnustus! :)