torstai 17. tammikuuta 2013

Omenapullat


Uusimmassa Glorian ruoka & viini -lehdessä oli ihanan näköisiä omenapullia. Päätin kokeilla vastaavanlaisia samalla, kun leivoin muutenkin pullaa pakkaseen. Pullataikinan tein tällä ohjeella. Pullat tein samalla tavalla kuin nämä vaniljapullat. Nostatin ja paistoin pullat muffinipellissä, mutta uskoisin onnistuvan ilman vuokiakin :) Pullien kanssa sopisi hyvin esimerkiksi vaniljakastike, mutta itselläni ei ollut kaikkia tarvittavia aineksia kotona.


omenatäyte 12 pullaan
30 g voita
1 ½ rkl hunajaa
  • kuumenna ja anna ruskistua vaaleanruskeaksi
2 Granny Smith -omenaa kuutioina
  • lisää pannulle ja paista hetki, kunnes ovat pehmeitä
1 tl kanelia
  • mausta kanelilla ja siirrä omenat kulhoon
1 prk omenamarmeladia (paistonkestävää)
  • lisää ja sekoita sekaisin


Lehden mukaan täytemäärästä riittäisi reilu 1 rkl 24 pullaan, mutta minulla riitti juuri tuohon 12 pullaan. 

4 kommenttia:

  1. Voi että kuinka kivoja omenapullia!

    VastaaPoista
  2. Mikä ihana blogi täältä löytyikään, liityin heti seuraajaksi etten "häviä" :D

    Herkullisen näköisiä pullia ja huippukiva idea paistaa muffinpellillä, pitää ehdottomasti kokeilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi :) Mukavaa, että löysit blogiini.

      Poista