perjantai 29. marraskuuta 2019

Piparkakkumökki - sisältää kaavatNiin se vuosi vain taas vierähti ilman päivittelyä. Enää ei uskalla lupailla mitään, mutta pyrin jotain tännekin saamaan edes välillä :) Kovin oli tarkoitus alkuvuodesta herätellä blogia, mutta toisin sitten kävi. Instagramin puolelta osa onkin saattanut huomata, että meille syntyi kesällä vauva. Raskausaika oli kaikkea muuta kuin helppo ja energinen. Päinvastoin olin loppuun saakka todella pahoinvoiva ja siitä johtuen ei ole tullut tehtyä yhtään mitään ylimääräistä koko vuoden aikana.

Nyt on kuitenkin saatu arki rullailemaan ja sain jopa sen verran omaa aikaa viime viikonloppuna, että sain tehtyä suloisen piparkakkumökin. Viime vuoden tapaan sain tuon miehen piirtämään kaavat sähköiseen muotoon, jotta saan jaettua ne muillekin halukkaille. Tästä linkistä pääset kaavoihin. Kaavat ovat PDF-tiedostona ja pitäisi tulostua oikeisiin mittoihin A4 tulostettuna. Piparkakkutaikinan ohje löytyy täältä. Ohjeen määrä riitti taloon, alustaan ym rekvisiittaan.

Rakentamisen iloa!IHANAA JOULUN ODOTUSTA

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanan suloinen talo! Onko nuo havut ikkunoiden päällä tehty myös pikeerillä vai jollain muulla? ovat tosi hauska yksityiskohta ja tuo "lumi" näyttää niin aidolta kun on niin paksun ja pahmeän näköistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Havut ovat myös pikeeriä, paksua sellaista ja pursoteltu pienellä pyöreällä tyllalla.

      Poista