Tänään tuli herkuteltua suklaakakulla. Kakkuna oli kolmen suklaan moussekakku browniepohjalla ja kaakaossa kieritetyillä browniekuutioilla koristeltuna. Tein kakun 18 cm reunavuokaan, joten suklaamousset tein 0,6 kertaisena alkuperäisestä ohjeesta. Pohjan ohjeesta riittää kakkuun ja toiseen hieman pienempään vuokaan, josta saa leikattua kuutiot koristeeksi.
browniepohja
165 g tummaa suklaata
112 g voita
- sulata
- lisää
- lisää yksitellen
100 g vehnäjauhoja
ripaus suolaa
- lisää ja sekoita tasaiseksi
- kaada voideltuihin vuokiin ja paista 170 °C noin 20 minuuttia
- anna jäähtyä ennen täytteen tekoa
♥ ♥ ♥
Kuolema <3
VastaaPoistaVarsinaisen herkunpa olet tehnyt !
VastaaPoistaEn lie eksynyt tänne aiemmin, vaikka toisaalla ( Lf) kohdataan silloin tällöin :D.
Et varmaan pahastu, jos linkitän sinut omaan blogiini!
nami-hiiri en pahastu :) Uudet lukijat ovat aina tervetulleita.
VastaaPoistaLöysinpä mahtavan blogin! Tykkään hurjasti kuvistasi ja tyylistäsi tehdä kakkuja. Tätä ohjetta täytyy kyllä kokeilla, niin herkullisen näköinen kakku! :D
VastaaPoistaHei, todella ihana blogi sinulla. Sinulla on todella taito ja lahja tehdä kaunista käsilläsi! Olisin kysynyt tuosta kolmen suklaankakusta ja tuosta moussetäytteestä..paljonkohan 100g vehnäjauhoja ja 100g keltuaista on deseissä ja entä 80g sokeria, paljonko se on desilitroina? kiitos paljon, jos ehdit vastaamaan =)
VastaaPoistaKiitos :) Tässä on yksi hyvä linkki, josta löytyy muunnoksia deseistä grammoihin (tai toisin päin) http://www.yhteishyva.fi/ruoka-ja-reseptit/ruoanvalmistus/leivontavinkit-mittojen-muuntotaulukko/0218010-34042 Linkistä löytyy myös muita raaka-aineita, jos tulee tarve muutella.
PoistaKananmunasta käytän painoja siten, että keltuainen painaa 20 g ja valkuainen 40 g.
Blogisi uusi lukija kyselee, miten olet täytteet laittanu, että oot saanu tuosta niin kivan näköisen? :) sulla on aivan ihania herkkuja täällä :)
VastaaPoistaTervetuloa blogia lukemaan :)
PoistaOlen ensin laittanut tumman suklaamoussen siten, että vetänyt sen keskeltä kuopalle ja reunoilta ylöspäin, sitten valkosuklaamousse kuoppaan ja lopuksi maitosuklaamousse ja pinnan tasoitus. Näin valkosuklaa jää tuonne keskelle piiloon.