4-6 annosta
tilkka öljyä
3 siivua pekonia
- pilko pekoni ja kypsennä padassa pienessä määrässä öljyä
1-2 valkosipulin kynttä
- pilko ja lisää pataan, kuullota
100 g aurinkokuivattua tomaattia kuutioina
1-2 sellerin vartta pilkottuna
- lisää ja anna hautua noin 15 minuuttia
- lisää ja sekoita
- anna hautua kypsäksi
jauhettua tai rouhittua mustapippuria
2 tl sokeria
- mausta
- lisää ja hauduta noin 30 minuuttia tai kunnes maito on haihtunut
200 g tomaattimurskaa
70 g tomaattipyrettä
- lisää ja sekoita
- nosta pata 120 asteiseen uuniin ja jätä padan kansi raolleen
- hauduta uunissa, kunnes suurin osa nesteistä on haihtunut (noin 5 tuntia)
- tarjoa pastan, parmesanin ja yrttipatongin kanssa
♥ ♥ ♥
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti