Tämän suloisen pöllökakun välissä on karpalolla ja vaniljalla maustettua kermavaahtoa sekä vadelmahilloa. Koristeluun käytin leivontafoorumin haasteesta voitettuja marsipaania, sokerimassaa ja koristerakeita.
Oi, onpa hauska kakku! Kivat värit ja hienosti koristeltu. Hyvä idea käyttää koristerakeita pöllöjen tekoon. Tuo karpalo olisikin ihan kokeilemisen arvoinen kakun täytteessä.
Upeat kuvat taas kerran ja ihana kakku kaikinpuolin..oon niin kade noista kuvista oikeesti!!!:)))Noissa moussekakuissa on mieleenkiintoinen toi alareuna..en oo ennen nähny tuollaista. Missä olet opiskellut alaa?
Maarit kiitos :) Moussekakkujen reunan ohje löytyy kirjasta The Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts. Reuna on kivan näköinen ja pohja mehevä ja hyvän makuinen.
Olen suorittanut kondiittorin ammattitutkinnon oppisopimuksella. Hyppäsin suoraan ammattitutkintoon. Koulupäivät kävin Turussa aikuispuolella, hyvä opettaja koulussa ja samoin työkaverit töissä :)
Oi, onpa hauska kakku! Kivat värit ja hienosti koristeltu. Hyvä idea käyttää koristerakeita pöllöjen tekoon. Tuo karpalo olisikin ihan kokeilemisen arvoinen kakun täytteessä.
VastaaPoistaVoi miten suloinen. Ihanat värit.
VastaaPoistaTodella yhteen sointuvat värit ja niin suloinen kokonaisuus! :)
VastaaPoistaUpeat kuvat taas kerran ja ihana kakku kaikinpuolin..oon niin kade noista kuvista oikeesti!!!:)))Noissa moussekakuissa on mieleenkiintoinen toi alareuna..en oo ennen nähny tuollaista. Missä olet opiskellut alaa?
VastaaPoistaMaarit kiitos :) Moussekakkujen reunan ohje löytyy kirjasta The Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts. Reuna on kivan näköinen ja pohja mehevä ja hyvän makuinen.
VastaaPoistaOlen suorittanut kondiittorin ammattitutkinnon oppisopimuksella. Hyppäsin suoraan ammattitutkintoon. Koulupäivät kävin Turussa aikuispuolella, hyvä opettaja koulussa ja samoin työkaverit töissä :)
Ihana söpö kakku
VastaaPoistaEi pöllömpi <3
VastaaPoista