16 x 26 cm vuoka
250 g maitosuklaata
- sulata suklaa ja jätä odottamaan
185 g fariinisokeria
- vaahdota
- lisää vähän kerrallaan koko ajan vatkaten
70 g vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
- lisää yhdistetyt kuivat aineet
- lisää lopuksi sulatettu suklaa
- kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan
65 g sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 kananmuna
- yhdistä aineet ja sekoita tasaiseksi
- levitä taikinan päälle ja marmoroi esimerkiksi lusikan varren avulla
- ripottele päälle
- paista 170 °C noin 50-60 minuuttia, brownie saa jäädä hieman hytiseväksi
- anna jäähtyä kunnolla
♥ ♥ ♥
Onpa herkunnäköstä! Täytyypä laittaa resepti muistiin (:
VastaaPoistahttp://passengerandthebaker.blogspot.fi/
Oi että ihanaa varmasti! :)
VastaaPoistaVarmaan aivan taivaallista!
VastaaPoistaTestasin tätä sunnuntaina ja voi että oli hyvää!!! Kiitos todella paljon tästä reseptistä, tulee varmasti tehtyä uudestaakin :)
VastaaPoista