lauantai 22. syyskuuta 2012

Juustokakkubrownie vadelmilla



16 x 26 cm vuoka

250 g maitosuklaata
  • sulata suklaa ja jätä odottamaan
200 g voita huoneenlämpöisenä
185 g fariinisokeria
  • vaahdota
3 kananmunaa
  • lisää vähän kerrallaan koko ajan vatkaten
30 g kaakaojauhetta
70 g vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
  • lisää yhdistetyt kuivat aineet
  • lisää lopuksi sulatettu suklaa
  • kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan
300 g tuorejuustoa
65 g sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 kananmuna
  • yhdistä aineet ja sekoita tasaiseksi
  • levitä taikinan päälle ja marmoroi esimerkiksi lusikan varren avulla
125 g vadelmia
  • ripottele päälle
  • paista 170 °C noin 50-60 minuuttia, brownie saa jäädä hieman hytiseväksi
  • anna jäähtyä kunnolla



4 kommenttia:

  1. Onpa herkunnäköstä! Täytyypä laittaa resepti muistiin (:

    http://passengerandthebaker.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Testasin tätä sunnuntaina ja voi että oli hyvää!!! Kiitos todella paljon tästä reseptistä, tulee varmasti tehtyä uudestaakin :)

    VastaaPoista