24 cm kakku
pohja
120 g mantelimassaa
60 g pehmeää voita
25 g fariinisokeria
- vaahdota
- lisää koko ajan vispaten
30 g tummaa kaakaojauhetta
- lisää
- levitä taikina voideltuun reunavuokaan ja paista 180 °C noin 12 minuuttia
suklaamousset
5 dl vispikermaa
- vaahdota ja laita sivuun odottamaan
115 g valkosuklaata
115 g maitosuklaata
- sulata suklaat omissa kulhoissa
- vaahdota keltuaiset kuohkeaksi ja vaaleaksi vaahdoksi
35 g vettä
- mittaa sokeri ja vesi kattilaan, kuumenna 116 °C
- lisää kuuma sokeri keltuaisvaahtoon ja vaahdota hetki vielä
- sulata liotetut liivatteet tilkkaan kuumaa vettä ja lisää keltuaisvaahtoon
- jaa keltuaisvaahto suklaiden sekaan ja sekoita hyvin sekaisin
- jaa lopuksi kermavaahto ja sekoita sekaan
- levitä mousset pohjalle (tumma, maito, valkoinen tai tumma, valkoinen, maito) ja anna jähmettyä kylmässä
♥ ♥ ♥
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti