sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Mansikka-valkosuklaa


Helppoakin helpompi herkku. Rakastan kultasuklaan mansikka-valkosuklaata ja ei ollut ehkä järkevin idea tehdä vastaavaa kotona, kun tätä voisi syödä vaikka miten paljon :D 

Tähän herkkuun tarvitsee vain valkosuklaata sekä pakkaskuivattua mansikkaa ja on hetkessä valmista.

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa hyvältä! Miten valmistat tämän, ihan vain suklaata ja mansikkaa sekaisin? Onko antaa jotain suhteita suklaalle ja mansikalle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suhteita ei ole antaa, laitoin mansikkaa sulatetun suklaan sekaan sen verran, että näytti hyvältä :) Valkosuklaan voi vain sulattaa ja sekoittaa sekaan pakkaskuivatun mansikan, jonka jälkeen kaataa seos leivinpaperilla vuorattuun astiaan. Näin tehden tämä kannattaa laittaa kylmään ja säilyttääkin kylmässä tai vaihtoehtoisesti temperoi ensin valkosuklaan, jolloin suklaa jähmettyy ilman kylmään laittamistakin. Temperoimaton suklaa ei yleensä kovetu uudelleen. Suklaan temperointiin löytyy hyviä ohjeita googlesta :)

      Poista