Jossakin lehdessä bongasin kerran banaani-bostonin ohjeen ja nyt päätin kokeilla sellaisia. Ohjeen sovelsin itse ja bostonit leivoin kirpputorilta löydettyihin pieniin alumiinivuokiin. Taikina on aiemmin julkaistusta cinnamon bun -ohjeesta, sopivan pehmeä pulla makean tahmeaan täytteeseen. Tästä ohjeesta tuli 8 pikkubostonia.
taikina
täyte
100 g pehmeää voita
140 g fariinisokeria
60 g vaaleaa siirappia
4 tl kanelia
½ tl suolaa
1 iso tai 2 pientä kypsää banaania soseena
70 g rouhittuja saksanpähkinöitä
- sekoita täytteen ainekset sekaisin
- kauli taikinasta ohut levy ja ota siitä pohja bostonille vuoan pohjan koon mukaan
- kauli loppu taikina levyksi ja levitä siihen täyte
- rullaa ja leikkaa siivuiksi
- lado siivut pohjalle
- kohota hyvin ja paista 200 °C kauniin ruskeaksi
♥ ♥ ♥
Nättiä! Mie kyl tykkään päivä päivältä enemmän sun blogista! :)
VastaaPoistaVoi kiitos :) Harmi vain, kun päivityksiä tulee nykyään harvemmin. Kova yritys vähentää herkkujen syöntiä niin ei voi leipoakaan ihan niin usein.
VastaaPoista