Tämä oli ensimmäinen kerta, kun tein perinteisempää pashaa. Aikaisemmin on tullut tehtyä kevyempää versiota ilman voita. Nyt myös kuumensin massan ennen muottiin laittamista. Tästä tuli hieman hedelmäisempi versio.
90 g sokeria
- vaahdota
- lisää ja sekoita hyvin joukkoon
200 g kuohukermaa
- lisää ja sekoita
- siirrä massa kattilaan ja kuumenna keskilämmöllä höyryäväksi koko ajan hämmentäen
- jäähdytä kylmässä vesihauteessa 20-30 minuuttia
1 sitruunan raastettu kuori
100 g aprikoosimarmeladia
50 g mantelirouhetta
70 g rusinoita
150-200 g säilykepersikkaa pieninä kuutioina
- lisää ja sekoita
- kaada massa harsolla tai suodatinpusseilla vuorattuun muottiin/siivilään
- aseta muotti isompaan kulhoon
- nosta kylmään ja anna valua seuraavaan päivään
- kumoa tarjoiluvadille ja koristele
♥ ♥ ♥
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti