Ihana yhdistelmä pehmeä kookoksen makuinen juustokakku & raikas kesäinen ananashilloke.
18-20 cm reunavuoka
pohja
100 g kaurakeksejä
- hienonna
- sulata
1 ½ rkl kookoshiutaleita
- yhdistä kaikki ainekset ja sekoita hyvin
- painele vuoan pohjalle tiiviiksi ja tasaiseksi kerrokseksi
täyte
400 g Philadelphia-tuorejuustoa
100 g crème fraîchea
200 g kermaista kookosmaitoa (Santa Maria)
180 g sokeria
3 rkl maizenaa
1 mm suolaa
3 tl vaniljasokeria
2 isoa kananmunaa
3 isoa keltuaista
- mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi massaksi
- kaada vuokaan pohjan päälle
- paista 150 °C noin 50 minuuttia, sammuta uuni ja jätä vielä 40 minuutiksi jälkilämmölle
- kakku saa hytistä hieman keskeltä, asettuu jäähtyessään
- kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä
- sirottele kakun pinnalle halutessasi tomusokeria ja tarjoile ananashillokkeen kanssa
ananashilloke
600 g pilkottua tuoretta ananasta
30 g limemehua
50 g sitruunamehua
50 g Malibu-likööriä
- mittaa kattilaan ja kuumenna höyryäväksi
- lisää ja kuumenna kiehuvaksi
- keitä hiljalleen noin 30 minuuttia
- jos haluat hillokkeesta hieman sileämpää, surauta sauvasekoittimella varovasti siten, että hillokkeeseen jää vielä sattumia
- anna jäähtyä ja tarjoile kakun kanssa
♥ ♥ ♥
Tätä täytyy kokeilla! Kookos kuuluu ehdottomiin lemppareihini. :)
VastaaPoista