maanantai 4. tammikuuta 2016

Cookies 'n cream -suklaajuustokakku



Tämä herkku pääsi juustokakkulemppareiden joukkoon. Kakussa on maitosuklaata, Nutellaa sekä kaneli-Dominoita karkeana muruna. Tämä makuyhdistelmä toimii hyvin näin talviaikaan. Keksimurua on kuitenkin helppo vaihdella ja voi valita ne omat lempparit täytekeksit :)


22 cm reunavuoka

pohja
135 g kaurakeksejä
  • hienonna
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 ½ rkl fariinisokeria
  • lisää
50 g voita
  • sulata ja lisää
  • sekoita hyvin sekaisin ja painele vuoan pohjalle


mousse
120 g kananmunaa
80 g sokeria
  • vaahdota
60 g maitoa
4 ½ liivatetta
  • kuumenna maito kiehuvaksi ja sulata siihen liotetut liivatteet
  • kaada seos ohuena nauhana munavaahtoon koko ajan sekoittaen
180 g maitosuklaata
100 g Nutellaa
  • sulata varovasti mikrossa ja lisää munavaahtoon koko ajan sekoittaen
300 g Philadelphia-tuorejuustoa
  • lisää
300 g vispikermaa
  • vaahdota ja lisää
175 g (1 pötkö) kanelin makuisia Dominoita (tai muita täytekeksejä)
  • rouhi karkeaksi rouheeksi ja kääntele joukkoon
  • kaada mousse vuokaan ja tasoita pinta
  • nosta kylmään hyytymään muutamaksi tunniksi tai seuraavaan päivään






4 kommenttia:

  1. Näyttääpä hyvältä ja koristelu on ihana! <3
    T: Serkusten suklaaunelma blogi

    VastaaPoista
  2. Jestas miten kaunis kakku! Tämä laitetaan ehdottomasti korvan taakse. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ja kannattaa kyllä ehdottomasti kokeilla!

      Poista