Sipulichutney on oiva lisuke esimerkiksi grilliruuan rinnalle. Tässä versiossa on mausteena aavistus inkivääriä ja kanelia. Chutney oli sormisuolan kanssa hauska makeansuolainen yhdistelmä myös focaccian päällä.
350 g sipulia
- kuori ja leikkaa ohuiksi renkaiksi tai kuutioiksi
- laita kattilaan
- purista sekaan
2 ½ rkl fariinisokeria
1 maustemitta suolaa
1 tl sinapinsiemeniä
⅓ tl raastettua tuoretta inkivääriä
pieni ripaus kanelia
- lisää kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi
- keittele miedolla lämmöllä, kunnes sipulit ovat pehmenneet
- sekoittele välillä
¾ dl hillosokeria
- lisää ja keitä vielä noin 10 minuuttia
♥ ♥ ♥
Eikö tähän tule muuta nestettä kuin omenaviinietikkaa?
VastaaPoistaEi tule muuta nestettä :)
Poista