keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Lusikkaleivät



noin 20 kpl

100 g voita
  • mittaa kattilaan ja sulata miedolla lämmöllä
  • keittele noin 4-5 minuuttia kunnes vaahto laskeutuu ja väri alkaa tummua
60 g sokeria
  • lisää sokeri kuuman voin sekaan ja jätä jäähtymään
120 g vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
1 ½ tl vaniljasokeria
  • lisää ja sekoita tasaiseksi taikinaksi
  • muotoile lusikan avulla pikkuleipiä ja laita pellille leivinpaperin päälle kupera puoli ylöspäin
  • paista 175 °C noin 12-15 minuuttia
  • anna jäähtyä
vadelmamarmeladia (tai oman maun mukaista)
siro-sokeria
  • täytä lusikkaleivät ja kierittele valmiina sokerissa

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti