sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Muffinimyssyt

Olen kaipaillut parempaa työmyssyä jo pitkään ja yrittänyt etsiä sopivaa. Liikkeistä löytyy vain tylsiä mustia ja valkoisia. Työvaatekuvastoista pitäisi tilata useampi, joten sekään ei onnistunut. Ei siis auttanut muu kuin ommella myssy itse :) Kavereille tietenkin omansa myös.





6 kommenttia:

 1. Kivoja myssyjä! Mutta kysymys..onko nuo kuinka kuumia? Kun itse olin leipomossa piti myssyjen aina olla niitä hirvittäviä kertakäyttöisiä tai lipallisia reiällisiä myssyjä..Saako sulta tilata tuommosen hienon myssyn? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vielä ei ole ainakaan päätä hiostanut, kesällä voi olla toisin. Ei tuo kangas kuitenkaan ihan ohkaisinta puuvillaa ole. Kutakuinkin sellaista, mitä kokkimyssyt ovat. Minulla on vielä muutama myssy tekemättä työkavereille/kavereille, mutta täytyy katsoa jääkö tuota muffikangasta sitten vielä. Olisin tilannut sitä jo lisääkin, mutta oli loppunut kyseisestä nettikaupasta ja kotimaisista ei löydy muualta :(

   Poista
 2. Voi vitsi..ilmoittele jos olet halukas tekemään. Voi kun itsekin osaisin ommella..mutta minä ja ompelukone ei olla kavereita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmoittelen jäikö kangasta, kun olen saanut tehtyä muut ensin :)

   Poista
  2. Maarit: kangas loppui tältä erää, mutta sitä olikin tullut lisää verkkokauppaan. Laitoin tilaukseen siis lisää kangasta :)

   Poista