Tämä miedosti tulinen persikkamarinadi sopii hyvin esimerkiksi broilerille. Marinoin broilerin sisäfileitä ja tein niistä ihania grillivartaita ananaksen, kesäsipulin ja kirsikkatomaattien kanssa. Jos pidät tulisemmasta, voit lisätä sambal oelekin määrää.
2 valkosipulin kynttä
1 sitruunan raastettu kuori ja puristettu mehu
2 tl sambal oelekia
1 ½ rkl Worcestershire-kastiketta
2 rkl soijakastiketta
1 ½ rkl Dijon-sinappia
½ tl mustapippurirouhetta
- yhdistä kaikki ainekset ja sekoita tasaiseksi tehosekoittimella tai sauvasekoittimella
- säilytä kylmässä ja käytä noin viikon kuluessa
♥ ♥ ♥
Tämä onkin ihan uusi tuttavuus.
VastaaPoistaOsallistu kasstehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.