perjantai 17. kesäkuuta 2016

Pehmeän tulinen persikkamarinadi



Tämä miedosti tulinen persikkamarinadi sopii hyvin esimerkiksi broilerille. Marinoin broilerin sisäfileitä ja tein niistä ihania grillivartaita ananaksen, kesäsipulin ja kirsikkatomaattien kanssa. Jos pidät tulisemmasta, voit lisätä sambal oelekin määrää.


1 tölkki (~ 240 g) säilykepersikkaa
2 valkosipulin kynttä
1 sitruunan raastettu kuori ja puristettu mehu
2 tl sambal oelekia
1 ½ rkl Worcestershire-kastiketta
 2 rkl soijakastiketta
1 ½ rkl Dijon-sinappia
½ tl mustapippurirouhetta
  • yhdistä kaikki ainekset ja sekoita tasaiseksi tehosekoittimella tai sauvasekoittimella
  • säilytä kylmässä ja käytä noin viikon kuluessa



1 kommentti:

  1. Tämä onkin ihan uusi tuttavuus.
    Osallistu kasstehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista