torstai 6. marraskuuta 2014

Nyt se alkaa!

Nimittäin rakentaminen! 

Teimme vihdoinkin kaupat nykyisestä asunnostamme ja saamme rakennusprojektin kunnolla vauhtiin. Kaivuut tontilla olisi tarkoitus aloittaa jo tässä kuussa ja perustuksetkin saada valmiiksi ennen joulua. Itse talo saapuu perustuksille viikolla 12. Se on todella pian :) Ehdin jo kuluneen vuoden aikana haudata suunnitelmakansiotkin jemmaan, mutta nyt ne ovat taas ahkerassa käytössä ja täyttyy uusista ideoista. Kummasti illat vierähtää taas sisustuskuvia selaillen.

Kesän aikana saimme tehtyä puutyöt tontilla loppuun. Aluksi oli tarkoitus klapittaa puut kirveellä, mutta puiden suurentuessa luovutimme, vedimme sähköt tontille ja kävimme ostamassa klapikoneen. Muutamassa illassa kaikki puut oli klapeina ja nyt tontilla odottaa pinottuna 12 kuutiota polttopuuta. Sillä saakin jo hetken lämmitellä leivinuunia :)
Tuleva vuosi saattaa olla blogissa enemmän rakennuspainotteinen, mutta yritän ehtiä leipomaankin välillä ja kirjoittamaan reseptejä rakennusjuttujen väliin. Väliaikaisessa asunnossamme on vain todella pieni keittiö ja pikkiriikkinen jääkaappi, joten saattaa olla hieman haastavaa leipoa. Paljastuksena kuitenkin, että joulukuussa on luvassa monen monta reseptiä joulukalenterin muodossa :) Tämä vuosi on ollut blogissa hieman hiljaisempi, mutta nyt loppuvuoteen halusin laatia blogini ensimmäisen joulukalenterin. Joulukuun 1. päivä siis aukeaa ensimmäinen luukku. 

Rakennuksen lomassa ei blogin päivitykselle varmasti aina löydy aikaa, joten kannattaa kurkkia myös instagramin puolelle. Sinne tulee kiireen keskellä helpommin ladattua kuvia.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä projektiin, rankka aika on eessä, kaikkiha ei tunnetusti mee niin ku sielä kuulusasa Strömssösä, mutta varppii lopusa kiitos seisoo, ku pääsee asettuun ihka uuteen kotoseen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Varmasti tulee rankka vuosi, mutta toivottavasti suuremmilta vastoinkäymisiltä vältyttäisiin jatkossa. Niitä on tässä jo ehtinyt tulemaan, vaikka ei olla kunnolla päästy aloittamaankaan :/ Odotukset on kovat, että ensi vuoden joulua vietettäisiin jo uudessa kodissa <3

      Poista