Tämä jäätelön ohje on helppo ja sen voi tehdä ilman jäätelökonetta. Rakenne on ihanan pehmeä ja makuja voi vaihdella oman maun mukaan :) On hyvää myös ihan pelkkänä valkosuklaajäätelönä. Pitkästä aikaa tuli itselläkin tätä tehtyä, kun viikonlopun kakuista jäi keltuaisia käyttämättä.
7 keltuaista
¾ dl sokeria
- vaahdota
- sulata ja lisää vaahtoon
100 g passionpyrettä
150 g crème fraichea
- lisää
- vaahdota ja lisää
- kaada pakastuksen kestävään astiaan puolet jäätelömassasta
- valuta päälle vadelmaraitoja
- kaada loput jäätelömassasta astiaan ja valuta päälle loput vadelmapyreestä
- halutessasi voit kevyesti sekoittaa raitoja jäätelömassaan
- laita pakastimeen vähintään 12 tunniksi
♥ ♥ ♥
Ihanan näköistä. Harmi, kun en voi syödä sitä, kun olen allerginen "suurelle määrälle" raakaa kananmunaa. :( Nautikkaa te jotka voitte. On varmasti herkullista. :)
VastaaPoistaRiittäisikö kypsennykseksi, jos keittäisi passionpyreen ja valuttaisi kuumana keltuaisvaahtoon? Sitten lisäisi sulan suklaan ja muut aineet.
PoistaOnpa hyvä vinkki. Se voisi tosiaankin riittää. Täytyypä tässä joskus kokeilla. :)
VastaaPoista