Järjestimme chihuahua-väelle luennon koirien elekielestä ja sinne leivoin kahvin kanssa minttusuklaabritaa. Käytin kakkuun Fazerin taloussuklaa- ja mariannecrushia. Lisäksi välistä löytyi päärynäpalahilloa. Tällä täytteellä kakku oli melko makea, mutta todella hyvää siitä huolimatta :)
pohja
125 g huoneenlämpöistä voita
1 dl sokeria
- vaahdota
- lisää ja vatkaa hyvin
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
- yhdistä ja lisää
- lisää
- nostele sekaan
- levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle, ripottele pintaan mariannecrushia ja paista 180 °C 10 minuuttia
- vaahdota
1 tl vaniljasokeria
- lisää sokeri kahdessa erässä, vaahdota hyvin
- levitä marenki puolikypsän pohjan päälle ja jatka paistamista vielä noin 15 minuuttia tai kunnes marenki on kauniin ruskea ja rapea
- leikkaa jäähtynyt pohja puoliksi
täyte
5-6 dl vispikermaa
- vaahdota pehmeäksi vaahdoksi
tilkka kermaa
- sulata suklaa ja kermatilkka varovasti mikrossa
- lisää kermavaahtoon ja vaahdota loppuun
- lisää oman maun mukaan
- käännä toinen puoli pohjasta marenkipuoli alaspäin ja levitä siihen hillo ja suklaavaahto
- nosta toinen puoli pohjasta kakun päälle marenkipuoli ylöspäin
- ripottele pinnalle tomusokeria ja koristele
♥ ♥ ♥
Näyttää vähän liiankin hyvältä! ;)
VastaaPoista