noin 12 kpl
taikina
200 g huoneenlämpöistä voita
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
- vaahdota
- lisää yksitellen hyvin vatkaten
3 ½ dl vehnäjauhoja
1 ½ dl keksimuruja
1 ½ tl leivinjauhetta
- yhdistä kuivat aineet
- lisää vuorotellen kerma ja kuivat aineet
- mausta taikina
- jaa taikina vuokiin ja paista 175 °C noin 20-25 minuuttia
- kumoa ympäri ja anna jäähtyä
kostutusliemi
8 dl vettä
200 g sokeria
1 appelsiinin raastettu kuori ja mehu
- keitä ja anna jäähtyä
- siivilöi kuoriraaste pois
- mausta
- upota tortut nopeasti liemeen
- kostutusliemi riittää isompaankin määrään
koristeluun
vadelmahilloa
tomusokeri-vesiseosta
♥ ♥ ♥
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti