Syksyn sadosta voi leipoa herkullisen rouhean keikauspiirakan. Tein piirakan päärynöistä, mutta myös omenat sopivat tähän yhtä hyvin.
noin 24 cm reunavuoka
vuoan pohjalle
50 g pekaanipähkinöitä
- rouhi ja ripottele vuoan pohjalle
1 ½ tl kanelia
- sekoita ja ripottele pähkinärouheen sekaan
- kuori, poista siemenkodat ja kuutioi
- ripottele vuokaan
taikina
100 g voita
- mittaa kulhoon ja sulata mikrossa
150 g kananmunia
150 g piimää
- lisää
35 g kaurahiutaleita
1 tl soodaa
2 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
- yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan
- sekoita nopeasti sekaisin ja kaada vuokaan
- paista 175 °C noin 45 minuuttia
- kumoa piirakka hieman jäähtyneenä ja tarjoa vaniljakastikkeen kanssa
♥ ♥ ♥
Ihanan näköinen ja helppo kakku!
VastaaPoista