maanantai 5. lokakuuta 2015

Raksakuulumisia - loppusuora häämöttää

Koti alkaa vihdoinkin olla hyvällä mallilla ja pian työlistalla ei ole kuin listojen laittoa. Ulkona työtä sitten riittääkin vielä, mutta ne saavat odottaa muuttoon asti. Parin viikon päästä saattaa olla jo muuttolupa käsissä :) Putkimiehellä on vielä kalusteasennukset tekemättä ja sähkömiehellä muutama juttu työlistalla sekä ilmanvaihtotyöt ovat hieman kesken.

Keittiö alkaa olla sokkeleita ja yläkaappien koristelistaa vaille valmis. Liesikuvusta puuttuu myös putki ja sen peitekupu. Lieden takana olevasta tiiliseinästä tuli juuri sellainen kuin toivottiinkin. Seinään suihkutettiin suoja-aine ja sillä ainakin lähdetään liikkeelle. Omaa silmää ei miellytä tiilen päälle laitettavat lasilevyt.


Myös kodinhoitohuone alkaa olla valmis. Ikkuna- ja ovilistat puuttuu vielä.

Kylpyhuoneessa on vielä hieman enemmän tekemistä. Suihkupuolen lattia on valmis, mutta pukutilan pääty on vielä laatoittamatta. Muutoin myös listoja vaille valmista. Pukutilan seinät ja koko kylpyhuoneen katto on kuultovalkoiseksi käsiteltyä paneelia.
Saunakin odottelee listoja ja lauteita paikoilleen.
Vessat ovat vesikalusteita vaille valmiita ja kalusteiden ovia odotellaan vielä.
Viimeiset tapetoinnit tehtynä. Eteisessä ja tuulikomerossa on kummassakin yksi seinä samaa tehostetapettia.

Taloonkin saatiin sähköt sopivassa välissä, kun illat hämärtyvät jo niin aikaisin ja meinasi valo loppua työvaloista huolimatta kesken.
2 kommenttia: