Helppo ja nopea, mutta sitäkin herkullisempi piirakka. Raparperin voi helposti vaihtaa muihin kauden makuihin.
22x25 cm vuoka
pohja
400 g valmista kaura-murotaikinaa
- anna taikinan sulaa ja painele voidellun vuoan pohjalle ja noin 3 cm reunoille
täyte
400 g raparperia
- pilko ja ripottele pohjalle
150 g crème fraîchea
140 g sokeria
1 ½ rkl vaniljasokeria
1 rkl maizenaa
160 g kananmunaa
- mittaa kulhoon ja sekoita hyvin
- kaada vuokaan raparperien päälle
kauramuru
75 g kaurahiutaleita
160 g kinuskikastiketta
- yhdistä ja sekoita
- ripottele täytteen päälle
- paista 175 °C noin 35-45 minuuttia
♥ ♥ ♥
Onpa mielenkiintoinen ohje ja taatusti herkullinen! Otan ohjeen talteen ja kokeilen :)
VastaaPoista