lauantai 28. helmikuuta 2015

Sisustusvalinnat: kylpyhuone & sauna

Jatketaan sisustusvalintojen paljastuksia kylpyhuoneesta ja saunasta. Kaikki alkoi lattialaatasta. Vuosi sitten näin rakennusmessuilla Laattapisteellä ihanan laatan ja siitä hetkestä asti tiesin, että siitä tulee kylpyhuoneen lattia. Seiniin pohdimme betonipinnoitetta, mutta alamme vahvasti kallistua laattaan. Laattapisteeltä löytyi superhieno betonimainen laatta, joka sopii täydellisesti lattian laattaan.


www.quintessenzaceramiche.it/
www.quintessenzaceramiche.it

www.laattapiste.fi

Lattialaatta ja takana suuri seinälaatta. Meille tulisi puolet pienempänä eli 60x60 cm.

Suihku on samaa sarjaa kuin talon hanat eli Damixan Tradition-sarjaa.


http://www.damixa.fi
www.damixa.fi


Saunan lauteet ja paneelit tulevat talopaketin mukana. Halusimme kuitenkin vaihtaa lauteet toiseen malliin, joka on enemmän meidän mieleen. Samalla myös seinäpaneelit vaihdettiin halvempiin, koska käsittelemme seinät ja katon tummaksi niin turha laittaa kallista tervaleppää. Lauteet ovat Helon Linea Maxit ja puuna vaalea haapa. Valaistus tulee ledilampuilla selkänojan takaa ylöspäin.


www.helo.fi

Lauteet peittävät saunan lattian melko tehokkaasti, joten olemme miettineet, jos lattialaatta vaihtuisi saunassa hieman halvemmaksi. Jotta muoto pysyisi kuitenkin samana, Laattapisteeltä löytyy samasta sarjasta kylpyhuoneen lattian kanssa valkoinen kulmikas laatta.


www.laattapiste.fi

Kiukaan haluaisimme olevan valkoinen ja yksi vahva vaihtoehto on Harvian Cilindro.


www.talotarvike.com

Kylpyammeelle tulee toistaiseksi vain varaus. Budjetilla kun rakennetaan niin jossakin täytyy tehdä myönnytyksiä ja kaikkea ei voi saada heti. Katsomme ammeen tilanteen sitten, kun kaikki muu on valmista.

Kylpyhuoneen ja saunan ikkunoista, kuin myös vessojen ikkunoista, jätimme paketin mukana tulevat sälekaihtimet pois ja otimme ikkunoihin maitolasin tilalle. 

3 kommenttia:

 1. Hei!

  Olen toteuttanut viime keväänä kylpyhuoneremontin omassa kodissani! Postauksia satelee vasta nyt blogiini ja mukana on edullisia DIY-projekteja!

  Käy kurkkaamassa, jos vaikka saisit inspiraatiota tai ideoita omaan suunnitteluusi! :)
  http://wellitsureaintprada.blogspot.fi/

  Ps. tuo kiuas on iiiihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kylppäri sinulla :)

   Aika vahvat visiot itselläni, mutta voipi olla, että kalusteet eivät tulekaan Ikeasta vaan ovat hieman eri tyyliset. Meille tarjottiin puusepän valmistamia kalusteita ja vakavasti tässä harkitsen tarjouksen hyväksymistä. Ovat modernimmat kuin nämä Hemnesit, mutta omasta mielestäni sopisivat vielä kyseisen hanan ja lampun kanssa :) Allas vaihtuisi tason päälle asennettavaan maljaan, jota ihan ensiksi mietimmekin. Niin ne suunnitelmat voivat muuttua viime hetkelläkin, kun avautuu uusia tarjouksia.

   Poista
 2. Ihana tuo valkoinen kiuas, harvoin näkee. Meillä on mökillä saunan uusiminen edessä. Voisi ehkä siis miettiä vaaleampaa värimaailmaa. Saunan lasiseinä meille on myös tulossa.

  VastaaPoista