tiistai 12. marraskuuta 2013

Projekti "unelmista totta"Olemme jo pidemmän aikaa haaveilleet omakotitalosta ja rauhallisesta ympäristöstä. Nyt olisi aika toteuttaa tämä suuri unelma eli me muutetaan maalle tai lähes maalle ainakin :) Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan ja talvi on suotuisa, talo ilmestyy kuvan tontille keväällä ja kesällä alkaisi meidän osuus sisäpintojen parissa. 

Tämän projektin aikana saattaa ja todennäköisesti tuleekin kausia, jolloin blogi on hieman hiljaisempi. Projektin etenemisestä tulee varmasti kirjoiteltua ja laiteltua kuvia & mietteitä. Projektin pelottavin puoli on siinä, että joudun opettelemaan ajamaan autoa, iiks :D

Taloksi valikoitui Kannustalojen mallistosta Vihervaara 154. Talo on tyyliltään juuri sitä, mitä halutaan ja pohjakin on meille mieluisa. Pieniä muutoksia tulee, mutta ne ovat ovien paikkojen vaihtoa yms pientä. Suunnitelmat ovat jo hyvällä mallilla, mutta suurin urakka on vielä edessä.

5 kommenttia:

 1. Tsemppiä tulevaan projektiin, ihanan näköinen tuo Vihervaara!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä todella tarvitaan :) Edessä on varmasti rankka vuosi, mutta eiköhän se palkita, kun pääsee muuttamaan uuteen kotiin.

   Poista
 2. Saanko udella mihin päin Suomea rakentelette? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Länsi-Suomeen rakennetaan, tarkempi sijainti pysyköön salassa :)

   Poista
 3. Hienoa, että saatte alkaa toteuttamaan unelmaanne. Kaikkea hyvää ja onnea sen pariin. Haaveet on tehty toteutettavaksi. =)

  VastaaPoista