Kaapissa on jo pitkään pyörinyt Ruotsista ostettu Odensen nougat-paketti ja jotain piti loihtia siitä ennen kuin menee vanhaksi.
20 cm kakku (korkea reunavuoka)
pohja
140 g suklaakaurakeksejä
- hienonna
- sulata
- sekoita kaikki aineet ja painele vuoan pohjalle
täyte
500 g tuorejuustoa huoneenlämpöisenä
180 g pehmeää nougattia
- sekoita sekaisin tasaiseksi massaksi
2 tl vaniljasokeria
1 rkl perunajauhoja tai maizenaa
1 ¼ dl kuohukermaa
- lisää
- sulata ja lisää
2 keltuaista
- lisää yksi kerrallaan
- kaada massa pohjan päälle
- paista 160 °C noin 50-60 minuuttia
- kakku saa jäädä jonkin verran hytiseväksi, jämäköityy jäähtyessään
- anna jäähtyä ja anna olla kylmässä seuraavaan päivään
kuorrutus
70 g pehmeää nougattia
50 g maitosuklaata
¾ dl kuohukermaa
- kiehauta kerma ja kaada suklaan ja nougatin sekaan
- sekoita tasaiseksi ja levitä kakun päälle
♥ ♥ ♥
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti