Tippaleivät
noin 12 kpl
250 g rasvatonta maitoa
100 g kananmunaa
- sekoita
5 g vaniljasokeria
- lisää
- lisää vähän kerrallaan ja sekoita tasaiseksi vispilällä
- anna levätä 10 minuuttia
- laita taikina pursotinpussiin, jossa on pieni pyöreä tylla
- kuumenna rasva 180 °C
- laita pataan säilyketölkkejä (esim. ananas tai tonnikala), joista on etiketit, kansi ja pohja poistettu
- pursota massaa ristiin rastiin renkaisiin ja anna paistua hetki
- poista renkaat ja paista molemmin puolin kauniin ruskeiksi
- sirottele jäähtyneiden tippaleipien päälle tomusokeria
Tippaleivät eivät ole minun makuuni, mutta mies tykkää niitä rouskutella. Itselleni paistoin possumunkkeja omena-vaniljatäytteellä.
♥ ♥ ♥
Hienon näköisä vappumakeita olet tehnyt. Eksyin juuri ensimmäistä kertaa blogiisi ja täytyypä sanoa että kaunista on! Hienoja leipomuksia ja todella tyylikkäitä kuvia. Tätä on pakko jäädä seuraamaan, joten saanhan linkittää blogisi omaan listaani?
VastaaPoistat.Maria http://marianpienileipomo.blogspot.co.uk/
Kiitos :) Blogin saa linkittää vapaasti. Mukavaa, että lukijoita löytyy koko ajan lisää :)
VastaaPoistaOijoi mitä herkkuja (^^,)
VastaaPoista