maanantai 9. huhtikuuta 2012

Appelsiinijuustokakku & persikkacoulis


22 x 25 cm reunavuoka

pohja
175 g kaurakeksejä
80 g voita
  • jauha keksit ja sekoita sekaan sulatettu voi
  • painele reunavuokaan

täyte
150 g crème fraîchea
  • vaahdota kuohkeaksi
250 g mascarponea
150 g tomusokeria
  • lisää
2 dl puristettua appelsiinimehua
1 tl raastettua appelsiinin kuorta
¼ dl sitruunamehua
1 vaniljatangon siemenet
  • lisää
3 ½ liivatetta
  • sulata liotetut liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä ja lisää massaan
2 dl vispikermaa
  • vaahdota ja lisää massaan
  • kaada pohjalle ja anna hyytyä kylmässä

persikkacoulis
150 g sokeria
20 g glukoosia
130 g vettä
  • keitä hiljalleen muutama minuutti, kunnes sokeri on sulanut
  • anna jäähtyä
350 g persikkapyrettä
½ dl sitruunamehua
  • lisää
  • tarjoa kakun kanssa




3 kommenttia:

  1. Älyttömän kaunis kokonaisuus!!

    VastaaPoista
  2. Kaunista ja erittäin valokuvauksellista! :) Löysin juuri blogiisi. Liityin lukijaksi ja lisään blogisi omani suosikkilistalle jos sopii. Herkkua kevättä!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kiitos :) Tottahan toki saa lisäillä suosikkeihin. Pitäisi itsekin päivitellä omaa listaa.

    Aurinkoista kevättä!

    VastaaPoista