22 x 25 cm reunavuoka
pohja
175 g kaurakeksejä
80 g voita
- jauha keksit ja sekoita sekaan sulatettu voi
- painele reunavuokaan
täyte
150 g crème fraîchea
- vaahdota kuohkeaksi
150 g tomusokeria
- lisää
1 tl raastettua appelsiinin kuorta
¼ dl sitruunamehua
1 vaniljatangon siemenet
- lisää
- sulata liotetut liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä ja lisää massaan
- vaahdota ja lisää massaan
- kaada pohjalle ja anna hyytyä kylmässä
persikkacoulis
150 g sokeria
20 g glukoosia
130 g vettä
- keitä hiljalleen muutama minuutti, kunnes sokeri on sulanut
- anna jäähtyä
½ dl sitruunamehua
- lisää
- tarjoa kakun kanssa
♥ ♥ ♥
Älyttömän kaunis kokonaisuus!!
VastaaPoistaKaunista ja erittäin valokuvauksellista! :) Löysin juuri blogiisi. Liityin lukijaksi ja lisään blogisi omani suosikkilistalle jos sopii. Herkkua kevättä!
VastaaPoistaKiitos kiitos :) Tottahan toki saa lisäillä suosikkeihin. Pitäisi itsekin päivitellä omaa listaa.
VastaaPoistaAurinkoista kevättä!