maanantai 14. marraskuuta 2011

Reseptit järjestykseen

Minulla oli pitkään sekainen ja liian täynnä oleva kansio, jonne keräsin reseptejä lehdistä, äidiltä jne. Jokin aika sitten aloitin urakan selata ne kaikki läpi, paljon lensi roskiin ja vain parhaat saivat jäädä. Kirjoitin kaikki puhtaaksi koneella, tulostin pienille pahveille, laminoin ne ja keräsin aiheittain nippuihin. Nyt ne roikkuvat somasti järjestyksessä keittiön seinällä eikä haittaa, vaikka vähän taikina roiskuisi päälle :)
5 kommenttia:

 1. Tosi hyvä idea! Minulla on koneella reseptit aiheittain A5:lla. En vain ole keksinyt mihin niitä tulostelisin. Kansiota meinasin, mutta huonoksi ne siinä menee kun taikinakäsillä selailee. Meinaan nyt törkeästi varastaa hienon ideasi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ideaa saa käyttää vapaasti :) Mukavaa, että tästä on apua muillekin.

   Poista
  2. Samat aikeet! Miksei tämä ole ikinä tullut minun mieleeni?? Onko sinulla laminointikone vai miten teit? Anteeksi jos tyhmä kysymys, mutta tietämys tästä aiheesta on pieni :D.

   Poista
  3. Laminointikoneella tein :) En enää muista mistä kone jäi mukaani, mutta oli ihan edullinen löytö. Tulostelin ensin reseptit pienille kartongeille kaksipuolisina ja sitten laminoin koneella.

   Poista