Tämä ihanan raikas mustaherukkajuustokakku on jaettu purkkeihin valmiiksi annoksiksi. Purkit on helppo pakata mukaan vaikkapa piknikille :) Koristeena ihanan pehmeää lakritsikermaa ja rapeita marenkeja.
10-12 annosta
pohja
100 g kaurakeksejä
- hienonna
- sulata ja sekoita keksimurun kanssa
- lisää ja sekoita
- jaa muruseos purkkeihin ja painele kevyesti pohjalle
- laita pieni määrä hilloa jokaiseen purkkiin pohjan päälle
mustaherukkamousse
300 g tuorejuustoa
2 tl vaniljasokeria
1 ½ dl tomusokeria
- mittaa kulhoon ja vispaa sekaisin
- soseuta ja lisää
- sulata liotetut liivatteet ja lisää ohuena nauhana koko ajan sekoittaen
- vaahdota ja lisää
- jaa mousse purkkeihin ja nosta kylmään hyytymään muutamaksi tunniksi tai seuraavaan päivään
- koristele lakritsijauheella maustetulla kermavaahdolla ja marengeilla
♥ ♥ ♥
Mä niin tykkään tästä ideasta, että laitetaan juustokakku purkkeihin ♥ Aivan ihania kuvia, ja taatusti herkullista! :)
VastaaPoista