Ihanan mehevä brownie, jossa reilusti minttua. Herrrkkua!
noin 20x30 cm vuoka
pohja
200 g tummaa suklaata
175 g voita
- yhdistä ja sulata varovasti mikrossa välillä sekoitellen
250 g sokeria
- vaahdota
- lisää suklaa-voiseos vaahtoon ja sekoita
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
ripaus suolaa
2 tl vaniljasokeria
- yhdistä kuivat aineet ja sekoita varovasti massaan
75 g pätkis-patukoita
- rouhi ja kääntele massaan
- kaada massa leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja tasoita
- paista 170 °C noin 25 minuuttia
- anna jäähtyä täysin
minttukreemi
125 g voita huoneenlämpöisenä
225 g tomusokeria
- vaahdota kuohkeaksi vaahdoksi
- lisää ja sekoita hyvin vaahtoon
- levitä kreemi tasaiseksi kerrokseksi jäähtyneen brownien päälle
- nosta kylmään ja anna kreemin kovettua
kuorrutus
125 g tummaa suklaata
1 rkl vaaleaa siirappia
- yhdistä ja sulata varovasti mikrossa välillä sekoitellen
- kaada kovettuneen kreemin päälle ja levitä rennosti esimerkiksi lusikan avulla
- ripottele halutessasi pinnalle strösseleitä, rouhittuja minttukarkkeja, suklaarouhetta tms
♥ ♥ ♥
Pakkohan näitä on kokeilla. Ihanan näköisiä :)
VastaaPoistaMums, ihanan näköisiä!
VastaaPoistaVoiko kuorrutteen siirapin korvata vastaavalla määrällä voita? Näin köyhänä opiskelijana en haluaisi satsata siirappiin, jota ei näiden herkkujen lisäksi tule käytettyä =3
VastaaPoista