Tänä vuonna itsenäisyyspäivänä juhlitaan 100-vuotiasta Suomea. Juhla-aterian kruunaa tyylikkäät mustikkaiset panna cotat. Maku on runsaan mustikkainen ja ihanan raikas. Mustikka antaa myös kauniin värin.
4-5 annosta
panna cotta
4 dl kuohukermaa
1 vaniljatanko
- mittaa kerma kattilaan
- halkaise vaniljatanko, raaputa siemenet kattilaan ja laita myös tanko kerman joukkoon
- keitä hiljalleen 15 minuuttia
- ota kattila liedeltä ja anna hautua kannen alla vielä 10 minuuttia
- poista vaniljatanko ja lisää sokeri
- kuumenna uudelleen kiehuvaksi
- lisää liotetut liivatteet ja sekoita kunnes liivatteet ovat sulaneet
150 g maustamatonta jogurttia
- lisää ja sekoita
- aseta kulhot halutessasi kallelleen ja jaa massa kulhoihin
- nosta kylmään hyytymään muutamaksi tunniksi
mustikkahilloke
150 g mustikoita
40 g hillosokeria
1 rkl sitruunamehua
- mittaa kattilaan ja keitä muutama minuutti
- jäähdytä hyvin ja jaa hyytyneiden panna cottien päälle
keksimurua
- koristele esimerkiksi mustikoilla ja keksimurulla
♥ ♥ ♥
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti