Vapaapäivän aamuna nautimme hieman erilaisen ja myöhäisen aamiaisen, tomaatti-juustotoastit sekä churroja kuuman kaakaon kera.
noin 24 kpl
2 ½ dl vettä
2 rkl fariinisokeria
½ tl suolaa
85 g voita
- mittaa kattilaan kiehauta kunnolla
- lisää ja sekoita voimakkaasti puuhaarukalla kattilan ollessa liedellä, kunnes taikina on kiiltävää ja muodostaa pallon
1 tl vaniljasokeria
- vatkaa kevyesti ja lisää haaleaan taikinaan hyvin sekoittaen
- laita taikina pursotinpussiin ja leikkaa noin sormenpaksuinen reikä
- kuumenna öljy 180 °C
- pursota muutama 10 cm pituinen pötkö kerrallaan paistumaan ja paista molemmin puolin kullanruskeiksi
- nosta ritilälle
kanelia
- kieputa vielä lämpimät churrot kaneli-sokerissa
- tarjoa kaakaon kanssa tai dippaa suklaaseen
♥ ♥ ♥
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti