pohja
150 g vehnäjauhoja
60 g tomusokeria
5 rkl mantelijauhetta
½ tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
125 g kylmää voita
1 kananmuna
- sekoita ainekset nopeasti tasaiseksi taikinaksi
- painele taikina halkaisijaltaan 24 cm piirakkavuoan pohjalle ja reunoille
- pistele pohja haarukalla, peitä foliolla ja levitä päälle herneitä
- paista 200 °C asteessa 15 minuuttia, poista herneet ja folio ja jatka paistamista noin 5 minuuttia kunnes pohja on kullanruskea
täyte
250 g mascarpone-juustoa
70 g tomusokeria
1 appelsiinin raastettu kuori
2 tl vaniljasokeria
- sekoita ainekset tasaiseksi massaksi
- vaahdota ja lisää
- levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle
- kuori ja siivuta persikat
- asettele siivut täytteen päälle
- kuumenna hillo ja sivele persikoille
- anna piirakan tekeytyä kylmässä hetki ennen tarjoilua
♥ ♥ ♥
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti