torstai 4. elokuuta 2011

Cinnamon buns


taikina:
50 g tuorehiivaa
½ dl kädenlämpöistä vettä
  • sekoita
100 g voita
3 dl maitoa
  • lämmitä sen verran, että voi sulaa maidon sekaan ja lisää hiivan sekaan
½ tl suolaa
1 ½ dl sokeria
  • lisää
12 dl vehnäjauhoja
  • lisää ja vaivaa hyvin, anna taikinan levätä hetki

täyte:
150 g pehmeää voita
2 ¼ dl fariinisokeria
4 ½ tl kanelia
  • sekoita
  • kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi ja levitä täyte
  • kääri rullalle ja leikkaa paloiksi
  • lado pullat pellille paperivuokiin tai muffinipellille
  • anna kohota hyvin ja paista 200 °C

kuorrutus:
2 ½ dl tomusokeria
½ tl vaniljasokeria
2-4 rkl maitoa
  • sekoita ja koristele pullat


    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti