Tänä vuonna on Suomella juhlavuosi. Siitä sain ajatuksen tehdä vappuherkut mustikalla. Pehmoiset mustikka-vaniljapossumunkit maistuvat herkulliselle yhdessä mustikkaisen siman kanssa. Sima on todella tummaa ja tuhdin mustikkainen - nam!
250 g mustikoita
- mittaa kattilaan ja survo rakenne rikki kunnolla
100 g fariinisokeria
150 g sokeria
- lisää kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi
- siirrä kulhoon
- lisää vesi joukkoon ja anna jäähtyä kädenlämpöiseksi
- lisää jäähtyneen siman joukkoon ja sekoita hyvin sekaisin
- peitä kulho leivinpaperilla ja anna olla seuraavaan päivään
- laita puhtaisiin pulloihin noin ruokalusikallinen sokeria
- siivilöi sima, jaa pulloihin ja nosta kylmään
- sima on valmista muutaman päivän kuluttua
♥ ♥ ♥
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti